HR-ondersteuning

Ook voor tijdelijke toppers

Je hoort het vaak bij veel ondernemers, HR of P&O doe ik er zelf een beetje bij. Wat natuurlijk prima is, maar dit zorgt ervoor dat jij niet kan doen waar je goed in bent: ondernemen. Personeel laat zich niet leiden door jouw drukte, wanneer er een probleem of een vraag is, komt dit bovenop jouw werklast

“Medewerkers moeten kennis hebben, maar ook goed passen in het team en bij ons bedrijf.”

Wellicht heb je al wel eens nagedacht over het aannemen van een eigen HR-medewerker, maar heb je daar voldoende werk voor? Zoveel HR-werkzaamheden zijn er nou ook weer niet. Dus blijf je het zelf maar doen of leg je het bij iemand in de organisatie neer, die het er ook maar even bij doet.

HR is alleen niet iets dat je er zo maar ‘even’ bij doet. Wetgeving, regelgeving en werknemers veranderen. Je weet vantevoren nooit tegen welke zaken je aan gaat lopen en als je kennis dan niet bij is, loop je onnodig risico’s.
Denk bijvoorbeeld aan een onvolledige arbeidsovereenkomst of personeelsdossier. Hierdoor kan het jou onnodig moeilijk worden gemaakt als je van mening bent adscheid te moeten nemen van je collega.

 

Of wanneer een medewerker ziek is, die wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer hersteld hebben. Daarnaast moet je ook de Wet verbetering Poortwachter volgen, veel werk, maar ook belangrijk werk.

Al deze zaken schieten er snel bij in en dat is nu niet meer nodig. Wij regelen het graag voor je. Geowon even bellen en we komen langs, inventariseren, zijn kritisch en denken met je mee. Alles in het belang van jou, jouw organisatie en uiteraard jouw medewerkers.

 

Zomaar wat zaken waarvoor je ons kan inschakelen:
– Arbeidsovereenkomsten;
– Het opstellen van een Personeelsreglement;
– Functioneringsgesprekken voeren;
– Verzuimbegeleiding;
– Ontslagprocedures.

Behoefte aan meer capaciteit?

Hoe kunnen we jouw organisatie verder helpen? Neem contact op en ontdek hoe we voor jou de ideale match kunnen maken!

Bel ons

Ons netwerk

De volgende bedrijven uit ons netwerk kunnen je verder helpen op weg
naar jouw ideale baan.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en vacatures