HR-Consultancy

Arbeidsovereenkomsten opstellen, een personeelsreglement maken en naleven, functioneringsgesprekken voeren… het kost erg veel tijd en energie. Die wil je liever ergens anders aan besteden. Daarom kan je wel een echte specialist gebruiken op dit gebied. Het is immers met het oog op de juridische consequenties heel belangrijk dat je alles goed op orde hebt. Wij helpen je met onze HR-Consultancy, zodat jij je zorgeloos op je eigen business kunt richten.

HR-Consultancy

Met onze praktische instelling en ervaring op het gebied van HR, zijn wij in staat om voor elke organisatie de juiste ondersteuning te bieden. Van het opstellen van contracten, het voeren van functioneringsgesprekken of het behandelen van een ziekte-dossier, wij nemen het graag uit handen. Zo kan jij je bezig houden met ondernemen en weet je zeker dat alles op het gebied van personeel tip-top geregeld is. Gewoon, zorgeloos.

Lees meer

HR-Trainingen

HR wel lekker op orde, maar mag de kennis een beetje meer zijn? Bij je HR-afdeling of bij je medewerkers? Wij bieden graag praktisch advies. Dit doen we door het op maat ontwikkelen van passende trainingen. Of het nou om LinkedIn gaat of over persoonlijke communicatie, wij leren het je. Zo wordt je organisatie professioneler en het werk leuker, sneller en effectiever. Handig, praktisch en direct toepasbaar.

Trainingsaanbod

Blogs

Nieuws
6 maart 2020

Een hygiënische werkomgeving  

Het corona-virus heeft verstrekkende gevolgen voor de werkvloer, lees hier wat u er tegen kunt doen...
Nieuws
19 december 2019

2020 Here we come!

Een jaar overzicht van 2019 en een blik op de HR topics van 2020..
Nieuws
10 december 2019

Discriminatie op de arbeidsmarkt

Discriminatie op de arbeidsmarkt, het komt nog te vaak en te veel voor. Maar wat kunt u er aan doen..

Direct met ons in contact komen?