HR-Consultancy

Arbeidsovereenkomsten opstellen, een personeelsreglement maken en naleven, functioneringsgesprekken voeren… het kost erg veel tijd en energie. Die wil je liever ergens anders aan besteden. Daarom kan je wel een echte specialist gebruiken op dit gebied. Het is immers met het oog op de juridische consequenties heel belangrijk dat je alles goed op orde hebt. Wij helpen je met onze HR-Consultancy, zodat jij je zorgeloos op je eigen business kunt richten.

HR-Consultancy

Met onze praktische instelling en ervaring op het gebied van HR, zijn wij in staat om voor elke organisatie de juiste ondersteuning te bieden. Van het opstellen van contracten, het voeren van functioneringsgesprekken of het behandelen van een ziekte-dossier, wij nemen het graag uit handen. Zo kan jij je bezig houden met ondernemen en weet je zeker dat alles op het gebied van personeel tip-top geregeld is. Gewoon, zorgeloos.

Lees meer

HR-Trainingen

HR wel lekker op orde, maar mag de kennis een beetje meer zijn? Bij je HR-afdeling of bij je medewerkers? Wij bieden graag praktisch advies. Dit doen we door het op maat ontwikkelen van passende trainingen. Of het nou om LinkedIn gaat of over persoonlijke communicatie, wij leren het je. Zo wordt je organisatie professioneler en het werk leuker, sneller en effectiever. Handig, praktisch en direct toepasbaar.

Trainingsaanbod

Blogs

Nieuws
11 november 2019

Week van de Werkstress 2019

In de Week van de Werkstress is er speciale aandacht voor de nummer 1 beroepsziekte, de burn-out. In deze blog lees je tips hoe dit…
Nieuws
18 oktober 2019

Wet Arbeidsmarkt in Balans.

1 januari 2020 is het zover, de invoer van de WAB. Wat betekend het voor jou, je leest het hier.
Nieuws
12 juli 2019

Omdat je niet alles zelf moet willen doen.

Binnen iedere organisatie is het (als het goed is) tegenwoordig ontzettend druk, daarom moet je niet alles zelf willen doen.

Direct met ons in contact komen?