Vacatures

Vacature Recruiter (M/V, 1 fte)

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Houd jij van uitdaging, afwisseling en ben jij assertief, weet je wat je wil en sta jij je mannetje (of vrouwtje) in een technische omgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw functie

Als recruiter bij Get Clever, ben je bezig met het maken van de perfecte match tussen werknemers en werkgevers. Je gaat bij werkgevers langs om de sfeer te proeven en een klantenbeeld te kunnen schetsen, daarnaast voer je kennismakingsgesprekken met kandidaten en vervolgens breng je beiden samen.

Wij vinden het belangrijk dat er een match ontstaat, waarbij werkgever en werknemer die verder gaat dan alleen kennis. Hierbij spelen normen, waarden en cultuur ook een belangrijke rol. Het gaat er daarom niet om hoeveel mensen je helpt aan een nieuwe baan, maar hoe goed.

Daarnaast werk je samen met je collega’s die net als jij recruiter zijn of HR-consultant. Zo is er altijd voldoende vakkennis aanwezig en heb je een groot netwerk om contact mee te leggen.

Wie jij bent

Je bent een spontaan persoon, houd ervan om te netwerken, bedrijven, werkgevers en kandidaten te leren kennen en bent in staat om talent te herkennen. Bij voorkeur heb je al enige ervaring, maar heb je dat niet dan ben je bereid om te leren en jezelf uit te dagen.

Daarnaast is het handig als je interesse en affiniteit hebt in de sectoren waarin wij werkzaam zijn, namelijk de bouw, werktuigbouw en ICT.

Wat je moet kunnen

  • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur)
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO Human Resource Management
  • Je bent communicatief vaardig, in taal en geschrift
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré
  • Je bent ambitieus
  • Je kan goed met mensen omgaan en weet hun talenten te herkennen
  • Je bent commercieel
  • Je hebt affiniteit met de bouw, werktuigbouw en/of ict-sector
  • Je hebt een rijbewijs

Wat je ontvangt

Over salaris gaan we het nog niet hebben, want jij weet wat je waard bent. Wel bieden we je een gloednieuw kantoor, met alle faciliteiten om jouw dag in al het denkbare comfort door te brengen. Wij maken mede-onderdeel uit van de Brevo Group en werken dan ook samen met onze collega’s van de bedrijven Studio X B.V. en BIM4ALL B.V. samen op een locatie. De gemiddelde leeftijd is 27 jaar, waardoor gezelligheid, teamuitjes, feestjes en borrels altijd een goed plan zijn.

Enthousiast?

Mooi, we leren jou graag kennen, dus stuur jouw sollicitatie (brief + cv) gericht aan Celeste Breukink (CEO) via celeste@getclever.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact met ons.

Staat jouw droombaan er niet bij, maar wil je wel bij ons aan de slag?

Doe een open sollicitatie!

Verstuur

Solliciteren en privacy

Wanneer je bij ons solliciteert, ontvang je binnen 5 werkdagen reactie. Jouw gegevens worden niet met derden gedeeld en veilig opgeslagen. Mochten wij jouw gegevens om welke reden dan ook nog even willen bewaren, dan doen wij dat in overleg met jou.

Acquisitie, doen we zelf wel 😉 

Direct met ons in contact komen?